Rahoitus yritysasiakkaalle ja henkilöasiakkaalle

Verkkokaupassa voit valita ostoskorissa maksutavaksi Walleyn. Walley -maksutapa, joka toimii maksutapana niin yrityksille kuin yksityisillekin aina 5000 euroon saakka.

Lisätietoa löydät sivulta: https://www.walley.fi.

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.collector.se/upload/Partners/Agreements/1909CFI/Credit_terms_All_FI.pdf

 

 

Rahoitus henkilöasiakkaalle

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa https://www.jousto.com/kuluttajalle

Jousto laskuri https://www.jousto.com/kuluttajalle/laskuri

Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!