För företag och privatpersoner

Walley fungerar till köp upp till 5000€ direkt i kassan på vår webbshop, för både företag och privatkunder.

När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet på en gång eller dela upp betalningen i mindre delar genom att betala det lägsta beloppet på fakturan innan förfallodatum. Vid delbetalning behöver ett kreditavtal signeras med Collector Bank. Vid beställning mot faktura eller kreditkonto kan du endast beställa till din folkbokföringsadress och du måste vara minst 18 år vid beställningstillfället.

Mer information hittar du på: https://www.walley.se.

Vilkor för faktura, löpande kontokredit och avbetalning: https://cdn.collector.se/upload/Partners/Agreements/1909CFI/Credit_terms_All_FI_SE.pdf

 

För privatpersoner

Jousto faktura och delbetalning är en inhemsk tjänst som du gör dina inköp snabbt och säkert med. Jousto är avsedd för personer som har hanterat sin finansiella verksamhet på rätt sätt.

 

Med Jousto får du 30 dagars räntefri betalningstid. Ett faktureringstillägg på 2,90 € tillkommer till köpet. När du har fått fakturan kan du bestämma om du vill betala den i sin helhet eller i delar. Med avbetalningen kan du betala för dina inköp i upp till 36 avbetalningar, från 9,90 € /månad. Kostnaden för Jousto delen är 3,90 € / månad och 19,90% kreditränta. Du kan betala för köp på 30-3000 euro med Jousto.

 

Att köpa med Jousto är säkert. I det första köpet kommer du att göra stark elektronisk identifiering. Som återkommande kund kan du enkelt identifiera dig med en engångskod som skickas till din telefon. Vid varje köp fattar vi ett beslut om kredit i realtid och automatiserad kredit. En betalningstransaktion och dataöverföring sker alltid i ett säkert sammanhang. Fakturan levereras via e-post.

Aurajoki Nordic Oy agerar lånegivare.

 

Länk till jousto (endast på finska) https://www.jousto.com/

Länk till Jousto räknare https://www.jousto.com/kuluttajalle/laskuri