köpvillkor

 Toolhouse.fi är en nätbutik som drivs och ägs av Toolhouse Ab.

KÖPVILLKOR FÖR NÄTBUTIKEN

 

Ikraft fr.o.m. 01.01.2020

Företagsuppgifter.

Lotlaxvägen 396

66600 vörå

Finland
Tel: 0401970208
FO-nummer:0894077-7
E-post: info@toolhouse.fi


ALLMÄNT

Vi säljer varor till myndiga privatpersoner och företag i Finland. Alla priser är i Euro och innehåller 24 % moms, ifall inte annat anges. Beställningens totala pris syns i köpkorgen. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar. Toolhouse Ab är ägare till sålda och levererade produkter tills de är helt betalade. Produkter får ej säljas vidare eller överlåtas till tredje part innan de är betalade.


BETALNING

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Vid köp med Jousto, Mobilepay, Visa och Mastercard tillkommer 2% på köpbeloppet.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

 

BESTÄLLNING

Produkterna beställs på nätbutikens hemsida, genom att flytta produkten till köpkorgen och betala köpkorgens innehåll vid kassan. Alla kunduppgifter behandlas konfidentiellt. Kontaktuppgifterna som frågas efter i samband med beställningen används endast för beställningens leverans. Vi förutsätter att du bekantar och förbinder dig vid varje beställning till B&m Fritidsmöbler Ab:s köpvillkor.

 

FRAKT

Välj fraktalternativ vid beställning. Vårat system räknar ut det bästa fraktpriset automatiskt. Kunden ansvarar själv för att kunna ta emot sin beställning/försändelse. Allt från små paket till t.ex. lossning av stora produkter såsom t.ex. billyft där avlastning med truck/lastmaskin kan krävas. Du kan också själv hämta varan från vårt hämtlager/butik enligt våra öppettider eller enligt överenskommelse.

Levereras med Posti eller Kaukokiito.

Leverans med Kaukokiito levereras hem till kunden.

 

LEVERANSVILLKOR

Vi skickar vanligen din leverans inom 2 vardagar från beställningen. Webshoppen tillåter inte beställa en produkt som vi inte har i lager. Ifall det är något oklart med din beställning, kommer vi att kontakta dig. Därför är det bra att meddela även din e-post adress.


Fördröjning av leverans

Om leveransen fördröjs meddelar vi om det per telefon eller per e-post. Vi förbehåller oss rätten att befria oss från alla ersättningskrav till kunden som orsakats av fördröjning av leveransen.Säljaren ansvarar inte för förseningar som orsakas av force majeure.


Försvunna, skadade eller fellevererade produkter

Ifall produkten försvinner under transporten, skadas eller att du fått en fellevererad produkt, skall du omedelbart meddela vår kundservice per telefon eller e-post info@toolhouse.fi Reklamationer hanteras  skriftligen.

Meddelande om felleverans eller skadad produkt skall ske omgående och senast inom 7 dagar efter mottagandet av produkten. Ifall förpackningen är skadad vid mottagandet skall ALLTID en skadeanmälan göras till fraktaren och transportskadan skall noteras på fraktsedeln.

 

Order- och betalningsbekräftelse

Då din beställning gått fram skickas en orderbekräftelse till din e-post. För att betalningsbekräftelsen skall nå fram måste e-post adressen ifyllas korrekt i samband med beställningen.

 

Ångerrätt och returvillkor

Det är möjligt att returnera oanvända produkter inom 14 dagar från det att man tagit emot försändelsen, . Toolhouse Ab svarar inte för returkostnader.Returrätt  gäller ej specialbeställda produkter. Vid returnering av gods/varor måste kunden ta kontakt med oss innan vi godkänner returen. Vid retur står kunden för alla fraktkostnader. Varan ska skickas tillbaka välförpackad i originalförpackningen i oanvänt skick. Har man hämtat varan själv från vårt lager, är man skyldig att komma tillbaka och lämna tillbaka varan på plats. Vi kommer att minska förpacknings- och fraktkostnader från återbetalningsbeloppet.

 

GARANTI

Garantin omfattar material- och tillverkningsfel på produkten som upptäcks under garantitiden. Garantitiderna finns på webbsidan vid respektive produkts produktinformation.

Säljaren förbehåller sig rätten att verifiera anmälda fel på produkterna. Kostnaderna för ett obefogat servicebesök debiteras i sin helhet köparen om produkten har skickats på garantiservice helt utan orsak.

B&m Fritidsmöbler Ab lämnar 1 års garanti från ursprungligt inköpsdatum om inte annat anges för specifik produkt. Spara alltid din faktura/kvitto som gäller som garantisedel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte normalt slitage,slitagedelar och förbrukningsvaror.Vid garantiärenden står säljaren för reservdelar och kunden för eventuell arbetskostnad. Garantin gäller inte om felet beror på en olyckshändelse efter att du fått varan eller om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar. Vi förbehåller oss rätten att reparera varan eller byta ut den.garanti gäller ej om produkten ej är installerad av fackman och enligt anvisningar.

Garanti gäller ej om kunden ej följt monteringsanvisning.

 

Copyright
Enligt upphovsrättslagen får du inte kopiera, ändra eller ge vidare material från B&m Fritidsmöbler Ab:s sidor, utan skriftligt tillstånd av B&m Fritidsmöbler Ab.

Toolhouse Ab förbehåller sig rätten att ändra innehållet på dessa sidor. Vid beställning skall kunden läsa igenom gällande leveransvillkor.