Redats W-230 tasapainotuskone. Tulossa viikko 45

850,00

Huippulaatu

REDATS W-230 on korkealaatuinen automaattinen tasapainotuskone, joka on suositun Redats W-220:n seuraaja. Siinä on uusinta elektroniikkaa ja entistäkin parempi rakennuslaatu, minkä takia laite toimii moitteettomasti pitkään aikaan.

Parempi työskentelymukavuus

Mittaa etäisyys ja renkaan halkaisija helposti mittatikulla. Kone käynnistyy automaattisesti, kun suojus taitetaan alas, ja pysähtyy automaattisesti muutamassa sekunnissa, kun mittaus on valmis. Jarrupoljin helpottaa painon asentamista.

Viisi tasapainotusohjelmaa

Redats W230:lla on 5 tasapainotusohjelmaa: 3 tasapainotustilaa alumiinivanteille, normaalitila ja staattinen tasapainotustila ja myös piilopainotila.

Käyttäjäystävällinen

Helppokäyttöinen ohjauspaneeli koostuu useista painikkeista, joita voit käyttää helposti myös paksuilla käsineillä. Vain yksi tasapainotus riittää oppiakseen tämän koneen käytön!

Ongelmaton tasapainotus

Kone on varustettu automaattisen kalibroinnin ja automaattisen diagnoosin toiminnoilla. Sinun ei enää tarvitse huolehtia väärin tasapainotetuista renkaista. Redats W-230 havaitsee virheet!

Monipuolinen

Tämän koneen avulla voit tasapainottaa henkilöautojen, pakettiautojen ja moottoripyörien renkaat. Mittausaika – 8 sekuntia – ja erityisominaisuus, joka merkitsee, mihin painot tulee liimata, nopeuttavat työtäsi huomattavasti.

Täydellinen varustus

Tasapainotuskoneessa on kaikki tarvittava renkaiden tasapainotukseen.

1 kuusiokoloavain

1 painopihdit

1 mittatikku, joka mittaa vanteen leveyden

1 pikalukitusmutteri

4x adapteri (kartio)

1 kalibrointipaino

 

Takuu 1 vuosi.

Kaikki varaosat saatavilla

CE-hyväksytty

Varasto loppu

Osasto: